Home | Contact  

 
 
 
    Referenties
 
 

line
Home
line
Hoe werkt Inner Drive?
line
Aanbod
Wie is Inner Drive?
Netwerk
Referenties
Contact
 “In de afgelopen periode heb ik een aantal keren met Esther gesproken over zaken die mij puzzelden. Ik kwam snel tot inzicht op basis van haar zelfsturende en voor mij zeer betrokken coaching. Esther is daarbij serieus en speels tegelijk. Haar onbevangenheid en doortastendheid geven haar een frisheid waardoor ik me helemaal kan geven.

Esther kan snel schakelen in haar aanpak en voelt intu´tief aan wat er te doen is, ook op energetisch niveau met behulp van bijvoorbeeld Voice Dialogue.”
P. Mooij – trainer/coach Learn2Interact b.v. en partner van Esther in de TEDCompany

“Coaching heb ik als een confrontatie met mijzelf ervaren, spiegelen en diep naar binnen kijken. Door de juiste vragen van Esther en haar inlevingsvermogen voelde ik mij veilig bij haar. Ze ‘pakt’ je en laat je pas los als jij dat zelf wilt, maar dan ook echt zelf wilt. Haar creatieve en zorgzame krachten hebben ervoor gezorgd dat ik stappen wilde maken.

Esther heeft mij geleerd om met mijn ‘buikgevoel’ contact te leggen en daaruit kracht te halen. Daarnaast heeft zij mij laten inzien, dat amicale uiting geen schaamte is, maar hoort bij het mens zijn.”
I. van der veen– Wilbrink - Hoofd projectmanagement office, Achmea

“Dit traject was soms emotioneel zwaar, maar het heeft me zeker meer inzicht gegeven in mijzelf en het heeft ertoe geleid dat ervaringen uit het verleden een betere plaats hebben gekregen. Ik heb het coachingstraject als zeer waardevol ervaren, vooral ook door de goede band met mijn coach Esther.”
S. Rouwkema – testco÷rdinator, Achmea

“We hadden een serie heel bijzondere gesprekken. Zo ontdekte ik mijn missie en ik ontdekte dat ik in mijn huidige baan de uitdaging vind om mijn capaciteiten in te zetten en mijn vaardigheden te vergroten.”
M. van der Ven – Functioneel beheerder, Achmea


 
Esther Glasmeier , 06- 33 62 08 66, , KvK: 08165189