Home | Contact  


 
 
 
    Wie is Inner Drive?
 
 

line
Home
line
Hoe werkt Inner Drive?
line
Aanbod
Wie is Inner Drive?
Netwerk
Referenties
Contact
 CPCC2

Mijn naam is Esther Glasmeier. Al 10 jaar werk ik in de wereld van IT. In die tijd heb ik geleerd dat ICT'ers hun vak verstaan, rationeel zijn en vaak erg gedreven zijn om een mooi resultaat neer te zetten. Als het gaat over samenwerken, communicatie en zelfreflectie kan ik een belangrijke bijdrage leveren.

Het is mijn drijfveer om anderen te faciliteren het beste uit zichzelf te halen. Ik ben goed in staat om in een gesprek wat moeilijk lijkt, weer simpel te maken. Dit doe ik door een scherp analytisch oog en oor voor wat wel maar ook vooral wat niet gezegd wordt. Kenmerkend voor mij is de combinatie van ratio en intu´tie. Ik krijg veel energie van samen een goed resultaat behalen.

Kwaliteit leveren is voor mij erg belangrijk. Daarom heb ik mij middels een  langdurig en intensief certificeringstraject  (ICF-) gecertificeerd als Co-Active coach (CPCC). Ook ben ik universitair geschoold en ben ik gecertificeerd Scrum master (PSM I). En dat zet ik graag in om de verbinding te zijn tussen mensen en techniek!


Esther

  
Esther Glasmeier , 06- 33 62 08 66,, KvK: 08165189